Ortabağ Bucağı İlkokulu

Belgegeçer : 0
WEB http://ortabagilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Ortabağ Bucağı Uludere/ŞIRNAK
VİZYON : Eğitim – Öğretim faaliyetlerini yerine getiren bir üst öğrenime öğrencilerini eksiksiz bir biçimde hazırlayan ayrıca sosyal hayatta da başarılı geleceği bugünden gören ve buna göre hareket eden bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve öğrencilerimizin bir bütün olarak zihinsel, duygusal, bedensel potansiyellerini tüm insanlık için sağlıklı kullanabilen; milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan; diline kültürüne, bayrağına, vatanına değer vermeyi ve bunları korumayı ilke edinen demokratik, çağdaş, laik eğitim hizmetleri sunmak için varız.
BAŞARILAR : 0
Servis :
Ulaşım : Karayolu
Yerleşim Yeri : Köy
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklık : 55 km İlçe merkezine uzaklık : 18 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :